Disclaimer  |  Site-informatie
 
 
      
 
   
 
     
 
         
  Klik voor een vergroting   Klik voor een vergroting  
 
     
 
 

Bekijk enkele van de door ons geproduceerde keukens.

Lees meer

 

Indien gewenst, levert Klaas Olthoff ook keukens van het Duitse
A-merk Ballerina Küchen. Deze fabrikant produceert alles in eigen huis en zorgt dus voor constante produktie.

De filosofie van Ballerina keukens:

“Een keuken zou vooral plezier moeten brengen. Vandaar dat voor Ballerina de kwaliteit op de eerste plaats komt. Ballerina keukens worden zo gemaakt zoals de mensen ze willen hebben : individueel, ongecompliceerd en perfekt voor het dagdagelijks gebruik.

Alle keukendromen en keukenwensen worden bij Ballerina mogelijk omdat wij hoogwaardige materialen leveren aan een aantrekkelijke prijs.

Niet alleen tijdens het koken is de keuken een plaats van creativiteit, ook bij de planning en de vormgeving ervan kan Uw persoonlijke smaak vervuld worden. Voor iedereen die de keuken als het centrum van de leefruimte beschouwd, biedt Ballerina de ideale mogelijkheid om alle esthetische aspecten samen met de beste functionaliteit en de veelvoud van Uw ideëen naar de werkelijkheid om te zetten.

Onze keukens zijn vast en zeker verbonden met persoonlijk design en met een unieke uitstraling. Voor alle mogelijke verscheidene smaken geldt : wij hebben de keuken voor Uw leven. En dit is meer dan alleen maar een gezegde.”

www.ballerina.de